Varovanje osebnih podatkov

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). S spletno stranjo upravlja podjetje Mediklin d.o.o., ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«).

Varovanje osebnih podatkov

Vaše podatke potrebujemo, da zagotovimo nemoten proces izvedbe vašega naročila. Ponudnik storitve spletne strani je zavezan, v skladu s slovensko zakonodajo, varovati osebne podatke uporabnikov pred dostopom tretjih oseb. Podatki, pridobljeni z uporabo spletne strani bodo uporabljeni izključno za morebitno preverjanje verodostojnosti naročila in nadaljnje aktivnosti v okviru promocije izdelkov in storitev spletne strani ob privolitvi uporabnika. Morebitna vprašanja o zgoraj navedenih izjavah in pogojih, načinu poslovanja naše spletne strani naslovite na elektronski naslov info@mediklin.si.

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
g) način plačila in dostave,
h) časovno veljavnost ponudbe,
i) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Ta stran uporablja piškotke za optimalni prikaz vsebine. Če nadaljujete z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov.