Kdo smo

Podjetje Mediklin d. o. o. je mlado, domače slovensko podjetje, ki želi dolgoročno ustvariti boljše poslovne pogoje v »outsourcingu« storitev za slovensko gospodarsvo in Slovenijo. Podjetje združuje ekipo mladih usposobljenih strokovnjkov, ki vam preko »outsourcinga« vaših storitev optimizirajo vaše poslovne procese in samo poslovanje.

V podjetju se zavedamo, da so naši zaposleni pravo bogastvo podjetja. Kot delovno intenzivno podjetje vlagamo največ napora v kreiranje delovnega okolja, v katerem se naši zaposleni kar najbolje počutijo. Večina delovnega okolja naši zaposleni preživljajo na lokaciji naših naročnikov, zato je še kako potrebno, da se zadovoljni integrirajo v naročnikovo okolje.

Našo ekipo predstavljajo ljudje, ki so strokovnaki na različnih področjih. Od managementa za upravljaje celovitih rešitev, do kuharjev in čistilnih tehnikov. Naša ekipa zmore opraviliti svoje naloge na najvišjem nivoju v izjemno kratkem času. Prepričajte se sami.

 
 

Naša ekipa

Zaposlujemo domače strokovnjake z več kot 20 letnimi  izkušnjami v naši panogi.
Smo kvalitetna in prilagodljiva ekipa z znanji, ki nam omogočajo, da smo imetniki ISO certifilatov serije 9000 in 14000.

Glede na to, da se potrebe vsakega poslovnega subjekta razlikujejo glede na njihovo dejavnost in zahteve, vam Mediklin d.o.o. ponuja celoviti model storitev, ki je razvit prav za vaše podjetje. Z našim pristopom najdemo rešitev, ki se optimalno prilega vašim potrebam.

100% outsourcing

Prenos storitev na zunanjega izvajalva je v razvitem poslovnem svetu nekaj vsakdanjega. Prepričajte se o učinkovitosti in praktičnosti outsourcinga.

Vam na uslugo

Poslujemo glede na vaše potrebe. Potrebujete pomoč TAKOJ? Za vas smo na voljo, ko nas potrebujete.

Zanesljivost in transparentnost

Zanesljivost storitev in transparentnost stroškov sta naša cilja pri izvedbi vsakega projekta - od najmanjšega do velikih.

100% OUTSOURCING

Prepričajte se o učinkovitosti in praktičnosti outsourcinga.

Naše vrednote

Zanesljivost100%
Natančnost100%
Učinkovitost100%
Cena

Stopite v stik z nami

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo

Strinjam se, da se moji podatki shranijo in uporabijo za vzpostavitev kontakta

Ta stran uporablja piškotke za optimalni prikaz vsebine. Če nadaljujete z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov.