Pravilnik o piškotkih

Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012), ZEKom-1 določa pravila o uporabi piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Zasebnost uporabnikov in varovanje osebnih podatkov je za nas zelo pomembna, zato si na tej strani lahko ogledate vse informacije o piškotkih, ki jih uporabljamo izključno za potrebe izvajanja storitev ter, da vam zagotavljamo najsodobnejšo, nemoteno in napredno uporabniško izkušnjo, kar brez uporabe piškotkov ne gre.

Lastni piškotki

Zbiramo piškotke potrebne za delovanje spletne trgovine, z njimi obiskovalcu omogočamo ustvarjanje seznamov in prilagajamo postavitev izdelkov.

Google analitycs

Google Analytics is Google Analytics je orodje, ki pomaga lastnikom spletnih strani, merjenje, kako uporabniki uporabljajo z vsebino spletne strani. Ko uporabnik brska med spletnih strani, Google Analytics omogoča lastnikom spletnih strani JavaScripta oznake (knjižnice), za evidentiranje informacij o strani, ki jo je uporabnik videl, kot na primer URL strani. Knjižnice Google Analytics JavaScript uporabljajo piškotke, da si "zapomnijo", kar je uporabnik storil na prejšnjih straneh. Googlova politika zasebnosti je na voljo na http://www.google.co.uk/intl/en-GB/policies/.

Google maps

Google Maps uporabljamo na naši spletni strani za podrobne informacije o tem, kako nas najdete. Google Maps shrani do štiri piškotke: khcookie, NID, SNID in pref. Uporaba Googlovih interaktivih zemljevidov zagotavlja koristen način, da se ugotovi, kako najbolje obiskati željeno lokacijo. Googlova politika zasebnosti je na voljo na http://www.google.com/intl/en_uk/help/terms_maps.html.

Facebook

Facebook "Like Box" vsadke, uporabljamo da nam pomagajo tržiti naše poslovanje s pomočjo Facebook socialne mreže. Plugin zazna, ali ste "všečkali" našo Facebook stran in uporablja te podatke da prikaže bodisi "Like" gumb ali "You like this" sporočilo z različnimi drugimi povezanimi podrobnostmi iz Facebooka. Prav tako lahko uporabnik preprosto izvede naročilo tako, da se prijavi preko svojega Facebook računa.Če niste prijavljeni v Facebook, vam piškotka ne bomo poslali. Če ste prijavljeni v Facebook, vsadek ustvarja in / ali posodobi vrsto piškotkov. Facebook spoštuje svoje politike rabe podatkov - glej http://www.Facebook.com/about/privacy/ za več informacij.

Youtube

YouTube vsadke uporabljamo za gostovanjevideo vsebin. Ko si ogledate podstran na naši spletni strani, z vgrajeno video vsebino YouTube, YouTube ustvari tri piškotke.

Splošno

Za več informacij in vaše komentarje smo vam na voljo preko elektronske pošte info@mediklin.si

Ta stran uporablja piškotke za optimalni prikaz vsebine. Če nadaljujete z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov.