O podjetju

Podjetje Mediklin d. o. o. je mlado, domače slovensko podjetje, ki želi dolgoročno ustvariti boljše poslovne pogoje v »outsourcingu« storitev za slovensko gospodarsvo in Slovenijo. Podjetje združuje ekipo mladih usposobljenih strokovnjkov, ki vam preko »outsourcinga« vaših storitev optimizirajo vaše poslovne procese in samo poslovanje.

Ponašamo se s profesionalnim pristopom in prilagodljivostjo potencialni stranki, kar nas uvršča med najkvalitetnejša tovrstna podjetja v Sloveniji.

Naše osnovno vodilo je s kvalitetnim in inovativnim pristopom zagotavljati našim naročnikom zadovoljstvo tako z vidika kvalitete kot z vidika zniževanja stroškov poslovanja.

Za vas pripravimo ustrezno rešitev z načrtom izvedbe in projekcijo izvedbe za določeno obdobje, iz katere so razvidni pozitivni učinki. Individualno pripravimo rešitev na področju čiščenja, cateringa, urejanja okolja, vzdrževanja in na področju drugih storitev, ki ne sodijo v osnovno dejavnost vašga podjetja.

Naši naročniki, ki so se odločili za takšen način sodelovanja, so v povprečju znižali stroške za najmanj 10%, (nekateri celo za več kot 30%) in tako povečali učinkovitost osnovne dejavnosti in dvignili nivo kvalitete v svoji osnovni dejavnosti.

 
 

Vizitka

Dolgi naziv:
MEDIKLIN storitve in trgovina d.o.o.

Dejavnost po SKD: N81.210 - Splošno čiščenje stavb
Datum vpisa v register: 15.9.2011

Davčna številka: SI 55568360
Zavezanec za DDV: DA
Matična številka: 6025021000

Transakcijski račun:
IBAN SI56 0600 0010 0117 976 (BANKA CELJE d.d.) T*
IBAN SI56 1010 0005 1458 592 (BANKA KOPER d.d.) T*

Zastopniki: Nareks Meža Franja

Kontakt

MEDIKLIN d.o.o.

Naslov:
Mariborska cesta 86
3000 Celje
Slovenija

Telefon: +386 40 414 568
Splet: www.mediklin.si
E-pošta: info@mediklins.si

Prenos storitev na zunanjega izvajalva je v razvitem poslovnem svetu nekaj vsakdanjega. Podjetje prenese določen del svojih notranjih storitev na usposobljenega zunanjega partnerja in na ta način optimizira in zniža stroške svojega poslovanja, ter se osredotoči na svojo osnovno dejavnost.

Glede na to, da se potrebe vsakega poslovnega subjekta razlikujejo glede na njihovo dejavnost in zahteve, vam Mediklin d.o.o. ponuja celoviti model storitev, ki je razvit prav za vaše podjetje. Z našim pristopom najdemo rešitev, ki se optimalno prilega vašim potrebam.

100% outsourcing

Prenos storitev na zunanjega izvajalva je v razvitem poslovnem svetu nekaj vsakdanjega. Prepričajte se o učinkovitosti in praktičnosti outsourcinga.

Vam na uslugo

Poslujemo glede na vaše potrebe. Potrebujete pomoč TAKOJ? Za vas smo na voljo, ko nas potrebujete.

Zanesljivost in transparentnost

Zanesljivost storitev in transparentnost stroškov sta naša cilja pri izvedbi vsakega projekta - od najmanjšega do velikih.

100% OUTSOURCING

Prepričajte se o učinkovitosti in praktičnosti outsourcinga.

Naše vrednote

Zanesljivost100%
Natančnost100%
Učinkovitost100%
Cena

Stopite v stik z nami

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo

Strinjam se, da se moji podatki shranijo in uporabijo za vzpostavitev kontakta

Ta stran uporablja piškotke za optimalni prikaz vsebine. Če nadaljujete z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov.