Catering

Catering je zagotovitev hrane in pijače skupaj s postrežbo na oddaljenih lokacijah, kot so hoteli, lokali, bari ali druge lokacije.

  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image

Catering

  • Priprava hrane
  • Razvoz hrane
  • Razdeljevanje hrane
  • Pogostitvene prireditve

Catering na dogodkih

Naša ekipa na vaših dogodkih poskrbi, da so gostje zadovoljni kar se tiče hrane in pijače. Hrana je lahko pripravljena na lokaciji dogodka ali pa je pripravljena vnaprej in postrežena na dogodku.

Mobilni catering

Kadar razmere to zahtevajo, lahko hrano in pijačo strežemo neposredno iz namenskega vozila ali vozička. Mobilni catering se izvaja na dogodkih, kot so koncerti, poslovnih dogodkih, piknikih in podobno.

Interni catering

V podjetjih postavimo interne restavracije - menze, kjer je vedno na voljo sveža hrana in pestra izbira glede na naročila zaposlenih.

Prenos storitev na zunanjega izvajalva je v razvitem poslovnem svetu nekaj vsakdanjega. Podjetje prenese določen del svojih notranjih storitev na usposobljenega zunanjega partnerja in na ta način optimizira in zniža stroške svojega poslovanja, ter se osredotoči na svojo osnovno dejavnost.

Glede na to, da se potrebe vsakega poslovnega subjekta razlikujejo glede na njihovo dejavnost in zahteve, vam Mediklin d.o.o. ponuja celoviti model storitev, ki je razvit prav za vaše podjetje. Z našim pristopom najdemo rešitev, ki se optimalno prilega vašim potrebam.

100% outsourcing

Prenos storitev na zunanjega izvajalva je v razvitem poslovnem svetu nekaj vsakdanjega. Prepričajte se o učinkovitosti in praktičnosti outsourcinga.

Vam na uslugo

Poslujemo glede na vaše potrebe. Potrebujete pomoč TAKOJ? Za vas smo na voljo, ko nas potrebujete.

Zanesljivost in transparentnost

Zanesljivost storitev in transparentnost stroškov sta naša cilja pri izvedbi vsakega projekta - od najmanjšega do velikih.

100% OUTSOURCING

Prepričajte se o učinkovitosti in praktičnosti outsourcinga.

Naše vrednote

Zanesljivost100%
Natančnost100%
Učinkovitost100%
Cena

Stopite v stik z nami

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo

Strinjam se, da se moji podatki shranijo in uporabijo za vzpostavitev kontakta

Ta stran uporablja piškotke za optimalni prikaz vsebine. Če nadaljujete z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov.