Obvestilo o pripojitvi družbe Katervis d.o.o.

Spoštovani,

Obveščamo vas, da bo z dnem 01.01.2017 izvedena pripojitev družbe KATERVIS d.o.o. k družbi Mediklin d.o.o., ki bo z navedenim dnem, skladno s pogodbo o pripojitvi, prevzela vse obveznosti in pravice družbe KATERVIS d.o.o.. Upoštevajoč navedeno bo družba KATERVIS d.o.o. prenehala poslovati in bo izbrisana iz poslovnega registra, prav tako pa bodo z dnem 31.12.2016 ukinjeni vsi poslovni bančni računi družbe Katervis.

S pripojitvijo tako ne bo prišlo do nikakršnih vsebinskih sprememb pogodb o izvajanju storitev. V prihodnjih dneh vam bomo posredovali aneks k pogodbi o izvajanju storitev, s katerim se bo spremenil le izvajalec storitev, vsa ostala določila pogodbe pa ostajajo enaka. Prav tako vam bomo posredovali nove številke TRR, preko katerih bomo v bodoče medsebojno poslovali.


Prenos dopisa o pripojitvi (PDF)

Družba Mediklin d.o.o bo z navedenim dnem, skladno s pogodbo o pripojitvi, prevzela vse obveznosti in pravice družbe Katervis d.o.o.
Upoštevajoč navedeno bo družba Katervis d.o.o. s 31.12.2016 prenehala poslovati in bo izbrisana iz poslovnega registra, prav tako pa bodo z dnem 31.12.2016 ukinjeni vsi poslovni bančni računi družbe Katervis.

Z združitvijo tako ne bo prišlo do nikakršnih vsebinskih sprememb pogodb o izvajanju storitev. V prihodnjih dneh vam bomo posredovali aneks k pogodbi o izvajanju storitev, s katerim se bo spremenil le izvajalec storitev od 01.01.2017 naprej, vsa ostala določila pogodbe pa ostajajo enaka.

Še naprej se bomo zavzemali, da bodo storitve izvedene kakovostno in skladno z vašimi pričakovanji in zahtevami.

Z željo po uspešnem medsebojnem poslovnem sodelovanju vas lepo pozdravljamo.

Franja Nareks Meža
direktorica

Naši naročniki, ki so se odločili za takšen način sodelovanja, so v povprečju znižali stroške za najmanj 10%, (nekateri celo za več kot 30%) in tako povečali učinkovitost osnovne dejavnosti in dvignili nivo kvalitete v svoji osnovni dejavnosti.

 
 

Vizitka

Dolgi naziv:
MEDIKLIN storitve in trgovina d.o.o.

Dejavnost po SKD: N81.210 - Splošno čiščenje stavb
Datum vpisa v register: 15.9.2011

Davčna številka: SI 55568360
Zavezanec za DDV: DA
Matična številka: 6025021000

Transakcijski račun:
IBAN SI56 0600 0010 0117 976 (BANKA CELJE d.d.) T*
IBAN SI56 1010 0005 1458 592 (BANKA KOPER d.d.) T*

Zastopniki: Nareks Meža Franja

Kontakt

MEDIKLIN d.o.o.

Naslov:
Cesta XIV divizije 16
3320 Velenje
Slovenija

Telefon: +386 40 452 505
Splet: www.mediklin.si
E-pošta: info@mediklins.si

Prenos storitev na zunanjega izvajalva je v razvitem poslovnem svetu nekaj vsakdanjega. Podjetje prenese določen del svojih notranjih storitev na usposobljenega zunanjega partnerja in na ta način optimizira in zniža stroške svojega poslovanja, ter se osredotoči na svojo osnovno dejavnost.

Glede na to, da se potrebe vsakega poslovnega subjekta razlikujejo glede na njihovo dejavnost in zahteve, vam Mediklin d.o.o. ponuja celoviti model storitev, ki je razvit prav za vaše podjetje. Z našim pristopom najdemo rešitev, ki se optimalno prilega vašim potrebam.

100% outsourcing

Prenos storitev na zunanjega izvajalva je v razvitem poslovnem svetu nekaj vsakdanjega. Prepričajte se o učinkovitosti in praktičnosti outsourcinga.

Vam na uslugo

Poslujemo glede na vaše potrebe. Potrebujete pomoč TAKOJ? Za vas smo na voljo, ko nas potrebujete.

Zanesljivost in transparentnost

Zanesljivost storitev in transparentnost stroškov sta naša cilja pri izvedbi vsakega projekta - od najmanjšega do velikih.

100% OUTSOURCING

Prepričajte se o učinkovitosti in praktičnosti outsourcinga.

Naše vrednote

Zanesljivost100%
Natančnost100%
Učinkovitost100%
Cena

Stopite v stik z nami

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo

Strinjam se, da se moji podatki shranijo in uporabijo za vzpostavitev kontakta

Ta stran uporablja piškotke za optimalni prikaz vsebine. Če nadaljujete z uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov.